De Chef Franco Spinelli
Franco Spinelli
Franco Spinelli, heeft 4 jaren gewerkt bij Michel Addons, aas van de Hayatt, dan 1 jaar bij la Villa Lorraine, in de tijd van de 3 sterren, 1 jaar aan de Bijgaarden, en andere grote huizen voordat hij zich in de keuken van San Daniele.
Franco Spinelli, is lid van de Culinaire Academie van Frankrijk en ook van de Italiaanse Federatie of Chefs.
Hij organiseert regelmatig kookdemonstraties, en begeleiding zoete en hartige voor professionals in privé.
Maar ook, Kerstavondmenu, "Chef kok in thuis" op zondag en feestdagen voor een minimum van 15 personen;
Voor meer informatie kunt u terecht op het nummer 0475/582.143 tussen 15u30 en 18u00.
Recepten van de Chef
Scialatielle au rouget et artichauts
Carpaccio de St-Jacques au parfum d'olives, flan de roquette
Spaghetti alla bottarga di muggine
Linguini au citron, velouté de petits pois et médaillons de homard
Médaillons de ris de veau en crépinette de chou vert truffé
Ravioli d'ananas, crème de Tonka, sorbet aux agrumes et mousse de mascarpone